Qui som?

Més de 30 anys d’experiència i la confiança de més de 600 empreses

Kripton S.L.U. és una assessoria fiscal, laboral i mercantil fundada l’any 1979 i especialitzada en l’assessorament, tramitació i gestió d’un servei integral per a tot tipus d’empreses, tant per a persones físiques com jurídiques. Recentment, hem ampliat la nostra activitat en constituir-nos en Agència Vinculada d’Assegurances, amb l’objectiu de poder donar un servei més ampli a tots els nostres clients.

La nostra dilatada experiència en l’àmbit laboral, mercantil i fiscal ens permet atendre de manera eficaç i adequada qualsevol necessitat de particulars i empreses. La  plantilla de Kripton S.L.U. està formada per economistes i advocats i altres experts en cada especialitat, a través dels quals oferim un servei personalitzat i garantim als nostres clients les millors solucions en les millors condicions.

Avui dia  Kripton S.L.U. és l’assessoria integral de referència de més de 600 empreses que ens fan confiança des de fa molts anys i aquesta confiança és el que ens empeny a millorar dia a dia.